in

invalid shares with overclocking in PhoenixMiner

Hello dear miners, so i recently applied some overclocking and undervolting settings to these cards in HiveOS:

Radeon RX 470/480 8192 MB · HP
GeForce GTX 1070 8119 MB · Gigabyte
GeForce GTX 1060 6GB 6078 MB · ASUS
Radeon RX 580 8192 MB · ASUS
Radeon RX 5700 XT 8176 MB · Gigabyte
GeForce GTX 1060 6GB · NVIDIA

Now i found some old configuration arguments for PhoenixMiner and applied them:

-ttli 75 -mi 14 -rxboost 30 -clNew 1 -clf 0 -lidag 1 -openclGlobalMultiplier 4096 -openclLocalWork 128 -nvKernel 3 -gt 0 -hstats 2

instantly got like +20 MH/s. RX470/480 and RX580 were never running so god damn fast, they operating at ~35 MH/s. The RX5700 XT is at ~59 MH/s.
But every few shares i get are invalid, but only the AMD cards are doing this.

(You can see a screenshot [here](https://ibb.co/R77TkHr) )

Do you know any kind of solution for this? I’m so happy i got like 200 MH/s with all of these cards, now also getting valid shares only would be very nice..

Thanks in advance!!

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Your vram is clocked too high that’s why your hashrate is impressive, the cards are struggling. Just remember your current/average hashrate is really all that’s important. If your reported hashrate reads 200 but your actual hashrate based on shares acquired is 180… then your mhs is 180. Reported is just what your rig actually produces. Not what’s actually effective at the pool.

Sakura Doge-Watch us Blossom in the Garden of BSC 🌸| Ongoing meme contests | Trusted Team🎉| Rewards to Holders💰| WE WILL BE LAUNCHING AT: 16:00 UTC on Friday 16th July

12 Top Crypto Influencers Share Thoughts on the Future | by Matt Ward | Corl